Nejnovější recenze ze sekce Kosmetika a úprava psa
- Dobře se používá
Praktický a levný
- Dobrý
Spokojenost
- heboučká a voňavá srst
tuto značku jsem zkusila poprvé, ale rozhodně u ní zůstanu. mám zlatého retrívra, který má po vykoupání krásně hebkou a voňavou srst asi po dobu 3 týdnů (pokud se nekoupe v řece :) )
- produkt mám krátkou dobu, proto ˇučinek nemohu hodnotit.
- Oceňuji, že pejci přípravek neodmítají
- vyšší cena
- produkt mám krátkou dobu, proto učinek nemohu zatím hodnotit.Ocenuji. že pejsci produkt neodmítají
- Snižuje zápach z tlamy a tvorbu zubního kamene.
- Snad jedině víčko, které slouží zároveň jako odměrka.
Tento přípravek podávám do vody svým psům dlouhodobě a zdá se mi že je docela účinný.
Kvalita
Výrobek který opravdu funguje
- Veškerá kolekce této firmy je velice kvalitní , můžu ji jen doporučovat a to také dělám .Mám psí salon a s jinou kosmetikou nepracuji. A mí klienti jsou spokojeni.
Veškerá kolekce této firmy je velice kvalitní , můžu ji jen doporučovat a to také dělám .Mám psí salon a s jinou kosmetikou nepracuji. A mí klienti jsou spokojeni.Pokud si někdo stěžuje na tuto kosmetiku tak mohu jen vzkázat , že se ji musí naučit používat. Své zákazníky tomu učím a jsou nadmíru spokojeni. Kvalita převyšuje cenu. Je to kvalitní český výrobek za nízkou cenu.
- Výborná komunikace obchodu a rady i po telefonu.
- Větší zásoba při takovém zájmu o zboží .
Dobré ceny .
Velmi se sním vyčesává dlouhá srst.
ověřena kvalita, naprosto spokojena
perfektní jsem spokojena
- dobře češe
- zpracování
- trošku zvláštní ty umělé štětiny, ale též češou dobře
za tyto peníze super kartáč i na perskou kočku
je to to, co jsem potřeboval a chtěl
- špatné dávkování
- po týdnu používání zatím nijak nepomohl
Nemůžu zatím přesněji hodnotit.
Napravuje poškozenou srst
vynikající, po snadné aplikaci je pes hned čistý a krásně voní.
dech u psa se o 100% zlepšil, velká námaha psa udržet při aplikaci, peprmint mu moc nejede.
- ještě jsem nemohla pastu použít protože tam nebyl český návod musím nastudovat :o)