Nejnovější recenze ze sekce Kosmetika a úprava psa

Ověřený zákazník Testuj.to Kateřina

• Vstřebává vodu
  • Krásný vzhled
  • Je menší velikosti

Mám dlouhosrstého pejska střední velikosti a s ručníkem jsme úplně spokojení, možná jen kdyby byl ještě malinko větší tak je 10/10.
Lepší než klasické ručníky, není tak rychle mokrý.
Snad první známá značka která myslí i na naše miláčky.
Svou účinnost 100% splňuje. Jsme s ním spokojení.

Ověřený zákazník Testuj.to Jitka

• měkkost
  • rychle schne
  • mohl by být klidně o trochu větší

Ručník Vileda Pet je ideální volbou pro každého majitele psa, zejména v deštivém období. Jeho ultra měkká textura šetrně pečuje o tlapičky a srst vašeho čtyřnohého přítele, zatímco speciální vaflová struktura efektivně odstraňuje veškeré nečistoty. Tento ručník výborně saje vodu, čímž rychle a efektivně zajišťuje, že vaše zvíře zůstane suché a čisté. Použití ručníku Vileda Pet tak přináší nejen pohodlí, ale i hygienické řešení po každé procházce.

Bentech Bruska na drápky pro domácí mazlíčky PNG01

Bentech Bruska na drápky pro domácí mazlíčky PNG01

Ověřený zákazník Alza.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v Alza.cz

Doporučuje produkt
  • pejsek snáší lépe než stříhání kleštičkami
  • není moc hlasitý
  • baterie drží celkem dlouho

Ověřený zákazník Testuj.to Karolína

• Schnutí
  • Mikrovlákna - jemnost
  • Žádný

Vileda Pet ručník z mikrovlákna je nejlepší volbou pro všechny pejskaře. Ručník je jemňoučký. Psí srst a tlapky se díky němu utírají o mnoho lépe. Rychle schne a i po vyprání usychá velice rychle, takze je vzdy pripraven, na dalsi procházku. Doporučila bych všech pejskařům.

Ověřený zákazník Testuj.to Zuzana

• Hezky saje
  • Hezky cisti
  • Nemam

Tak tento rucnik mile prekvapil. Urcite doporucuji. Mam 4 pejsky takze urcite poridim i vetsi velikost a pocet abych mela i v aute nebo na vylety. Tlapky mokre a od hliny krasne vysusil a vycistil uplne lehce a naprosto dokonale. Dlouha srst na brise take hezky ocistena a vysusena,navic neni zacuchana. Prijemny material, jednoduche pouziti, rucnik se da jednodusse vyprat a je rychle suchy. Blato zustalo na rucniku a neopadlo z nej.Nemam co bych vytkla.

Ověřený zákazník Testuj.to Hanna

Doporučuje produkt
  • dobrá velikost, dobře absorbuje vlhkost
  • Nemá

Mám jorkšíra a ručník se nám moc líbil. Ručník je velmi savý a má velmi dobrou velikost. Materiál je velmi příjemný a velmi rychle schne. Myslím, že je to pro nás ideální ručník! Určitě si chci koupit další takový ručník a můj pes to určitě ocení!))))))))

Ověřený zákazník Testuj.to Hana

• Velikost ručníku
  • Struktura a savost
  • Hebký, jemný materiál
  • Nezachytává chlupy, snadné čištění
  • Uvítala bych více barev

Po rozbalení mě překvapila velikost ručníku, dá se pohodlně podložit pod psa třeba na dovolené, když nechcete ušpinit nábytek. Kvalita zpracování je vysoká, ručník je obšitý proti párání a má vyšité logo tlapky. Mám v oblibě vaflovou strukturu, která přispívá k vyšší savosti, materiál je heboučký, pejsek se do něj může i zachumlat. Dobře se pere a suší, nepouští barvu a je brzy znovu připravený k použití. Doporučuji k používání nejen doma, ale zejména na cesty, kde je velkým pomocníkem.

Ověřený zákazník Testuj.to Kateřina

• Velikost tak akorát
  • Žádný

Ručník se velmi dobře schne, snadno se používá jak na tlapky, tak i na osušení srsti. Psi si velmi rychle zvykli. Ručník je měkký, po vyprání během chvilky můžete použít a lze i jen rukama vyždímat, pokud je po použití jen mokrý. Velikost ručníku je tak akorát, i do sebemenšího zavazadla se vejde i na cesty.

Ověřený zákazník Testuj.to Martina

• Měkkost
  • Rychlé schnutí
  • Velikost

Ručník účinně vysuší pejska a to jak po procházce v dešti tak i po koupání. Rucnik skvěle saje a je rychle suchý a to je velká výhoda oproti klasickému ručníku. Také je měkký. To rozhodně ocenění i Váš pejsek. Ručník by měl mít dlouhou životnost a je možné jo prát při více stupních, ale to ukáže čas.

Ověřený zákazník Testuj.to Andrea

• hebkost
  • účinnost
  • praktičnost
  • uvítala bych 2 v jednom balení

Ručník jsme si oblíbili hned na první pohled. Funkční výrobek, který potěší nejen čtyřnohé mazlíky, ale převážně jejich majitele. Ručník je krásně hebounký, tenoučký a velmi skladný. Velmi dobře se udržuje v čistotě. Při použití jsou packy a srst hned suché, snadno pohlcuje vlhkost.

Ověřený zákazník Testuj.to Michaela

• Mikrovlákno
  • Lze prát na 60°
  • Rychle vstřebává a schne
  • Velikost ideální
  • Žádný jsem nenašla

Vileda Pet ručník mě mile překvapil. Lze prát na 60°,je odolný... Výhodou je, že pěkně vstřebává vodu a je rychleschnoucí. Velikost ručníku je akorát (ne moc malý a určitě ne ani velký) Materiál je z vysoce kvalitního mikrovlákna,takze při hrátkách když mi Toby ručník vezme a chce se přetahovat se jen tak neroztrhne jako jiné ručníky.

Ověřený zákazník Testuj.to Barbora

• Příjemný materiál
  • Můžete se prát na 60
  • Suprově saje
  • Žádný

Ručník nás skvěle překvapil. Na dotek je nádherně hezký. Měli jsme jen klasický ručníky, ale teď už budeme využívat jen tyto. Nebojte se vyprat na 60. Rychle usnou a můžete je používat i víckrát za den v deštivějším počasí ideál. Ručník je tak měkký, že i pejsek ho sám vyhledával. S klasickým ručníkem packy ano srst nebyli tak skvěle udušení, jako s tímto od Viledy. U nás už nutnost všude i na cestách!

LUCAA+ Péče o zuby 100 ml s probiotiky

LUCAA+ Péče o zuby 100 ml s probiotiky

Ověřený zákazník PROVILAN Ověřený zákazník

Zakoupeno v PROVILAN

Doporučuje produkt

Lucca péče o zuby je produkt , který funguje , fenka má 4roky a začal se jí tvořit zubní kámen, používáme týden a zdá se že stav zubů a dásní se zlepšuje
Na základě dobrých recenzí jsem se rozhodla produkt vyzkoušet
Můžu doporučit

Ověřený zákazník Testuj.to Jana

• Skladný
  • Žádný

Tento ručník doporučuji, je příjemný na dotek. Je měkký, skvěle saje vodu a po vyprání rychle uschne. I po několika vypráních udržuje svou kvalitu a barvu. Náš kocour si z něj udělal i pelíšek. Je super při cestování, vejde se krásně i do kabelky či tašky.

Ověřený zákazník Testuj.to Markéta

• rychleschnoucí
  • snadná udržba
  • cena

Ručník VILEDA Pet tetovala naše fenka. Speciální vaflová struktura odstraňuje z tlapek a srsti veškeré nečistoty, snadná úržba , lze prát normálně v pračce na 60st. Ručník je rychleschnoucí, ideální na letní dovolenou. Vyrobený z mikrovlákna, které rychle pohtí vlhkost a nečistoty.

Ověřený zákazník Testuj.to Tomáš

• rychle schnoucí
  • dobře vypadá
  • jednoduché použití
  • pouze jedna barva

Ručník Vileda se stal neocenitelným pomocníkem v péči o našeho československého vlčáka. Po každé procházce je rychlé a účinné čištění tlapek otázkou několika vteřin. Bláto a nečistoty nemají šanci!
Díky jemnému mikrovláknu s vaflovou strukturou je sušení srsti šetrné a efektivní. Náš vlčák je po použití ručníku suchý a čistý, což znamená méně nepořádku doma.
Rychleschnoucí vlastnost je fantastická – ručník je vždy připraven k dalšímu použití, a to i po pravidelném praní. Pro majitele aktivních psů, jako je československý vlčák, je Vileda Pet Pro naprostou nutností!

Ověřený zákazník Testuj.to Petra

• Mohl by být i větší

Ručník nádherně saje, usuší celou srst a je super, že se dá prát na 60°. Poté namočení opravdu rychle uschne a je připraven k dalšímu použití. Mohl by být ve více velikostech, i já bych ho brala sama se značkou jsem spokojená i s více výrobky, které mám.

Ověřený zákazník Testuj.to Eva

• měkký a hebký
  • rychle uschne
  • krásně usuší srst
  • různé velikosti
  • zatím nic

Tomuto Vileda Pet ručníku říkám malý zázrak. Jeho měkkost a hebkost vyčistí nebo vysuší srst vašeho mazlíčka, během několika minut. Velmi dobře se s ním čistí špinavé packy.
Dostanete ho koupit v různých velikostech. Vyperete ho až do 60° a velmi rychle uschne, takže je připraven k dalšímu použití. Tento ručník doporučuji všem majitelům domácích mazlíčků.

Ověřený zákazník Testuj.to Lenka

Nedoporučuje produkt
  • tmavá barva
  • savost
  • velikost
  • rychlost schnutí
  • lehce se zatrhne

Vileda Pet ručník byl pro malé psí plemeno malý. Velmi dobře saje, je měkký a témeř vždy po ruce. Jen jeho rychlost schnutí je pomalejší . Dobře se udržuje, je z materiálu vhodným do pračky na 60 stupňů. Urcitě bych uvítala ručník větších rozměrů i jinou barevou variantu.

Ověřený zákazník Testuj.to Markéta

• Materiál
  • Cena
  • Měkkost
  • Manipulace
  • Pouze velikost M

Ručník Villeda je ze 100% mikrovlákna .Je pro domácího mazlíčka velice přijemný , měkký a rychle vysuší jeho tlapky a celé tělo.
Dá se prát na 60 stupňů a velice rychle schne, tudíž je během chvilky přichystaný na další použití . Dobrá je i cena. Ručník určitě doporučuji

Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25